Alla inlägg under april 2012

Av Malin Persson - 9 april 2012 20:44

Måndag och ny vecka och nya tag om en vecka börjar Heas utmaning och jag har redan börjat  Idag på minpromenad fick ajg sällskap av sambon och dottern på cykel första gången hon cyklar så långt hon har blivit stor.

Dagen tur 4,22 km

 Tid 45,05 km

 Kalorier 272 st

 speed 5,6 km/h

 Det tog några minuter längre och några mera stopp och inte lika fort mm der är skönt med sällskap. Vid luch var det dax att fara till jobbet och göra ett pass-. Imorgon jobb 7:30 - 16:30 och personalmöte på eftermiddagen sen till pappa för han fyller år pensionär men han har redan varit hemma i 5år.

Av Malin Persson - 8 april 2012 22:19

Vi packade med oss korv och bröd och lite fika och åkte till stugan, där var min bror från stockholm han bor där när han är hemma. Vi grillde korv och sonen provade att fiska men det blev inget,han hadde en kompis med sig, äldsta sonen var och red.

  

Stugan ser inte mycket ut men det är en sommarstuga.

  

 Jag och dottern på bryggan

      Halva sjön hadde sjölt sonen med kompis på grann bryggan

  Min bror

      Ved hämtning och elden tänds.


Det var ganska skönt ute men det blåste lite. När vi kom hem tog jag en promenad

Tid 41,50 minuter

Distance 4,28 km

 speed 6,1 km/h

 kalorier 261 st.

 I morgon måndag är det jobb för mig men resten av familjen är lediga.

Till middag i dag gjorde jag älggryta och hasselbackspotatis och det smakade mycket bra. Men nu  är det snart mmåndag och nya tag med motionen och kosten det har blivit en hel del ätatde i helgen.

 Nu väntar snart sängen kram Malin

Av Malin Persson - 8 april 2012 20:18

 Påskafton  började med en promenad efter frukost

Distance 6,35 km

Tid 1,01 h

speed 6,2 km/h

 Kalorier 396

Kändes bra för sen vart vi bjudan på påskfika hos sambons farmor och där fanns det mycket gott för hon har fyllt 80 år.

 Till middag gjorde vi en janssonsfrestelse och skinka och kött bullar och prinskorv till efterrätt hade jag gjort kladdkakka med med dajmchoklad uppe på gott och det blev mycket gott i dag.  


Av Malin Persson - 8 april 2012 20:03

Jag ska vara med i heas nya utmaning. Är laddad för att träna mera och man behöver rappotera sina mål till någon.

Av Malin Persson - 6 april 2012 19:00

Så var det dax för jobb 8-14 och dottern och sambon åkte till stallet för påskäggshoppning. Det var lungt på jobbet så jag tog med en av våra brukare och åkte och tittade när dotter skulle rida.

       Sara och Syren

Hon red själv hadde bara lite  hjälp så hon kom i gång.

Hemma efter jobbet bakade jag banan kakka och muffins och kladdkakoch så gjorde jag köttfärspaj till middagen och Påsk skinkan till i  morgon. Sen ville dottern gå ut och klättra lit så jag följde med.

  

  

 Härligt nu när det är ljust ute på kvällarna och på morgonen men i morse hadde det snöat lite men det försvann ganska fort.

Dotter äter inge godis så fick ett påsk paket med en ZhuZhu puppy en liten hund som går och låter

        Har glömt att visa vårat fin påsk ris som Sara har gjort . Önskar alla en fortsatt skön påsk.

Kram Malin

Av Malin Persson - 5 april 2012 21:49

Glad Påsk


Så var det torsdag och påsk jag har jobbat idag och jobb i morgon långfredag och på måndag. Äldsta sonen har varit till diabetsessköterskan fick skjuts dit av min moster som skjutsade min mormor till lassarettet och så åkte han med sin mormor hem dom hadde varit och shoppat två par byxor och en ny vår jacka. han fick godkänt hos dibetes sköterskan på blosocker prover , han hadde förbättrat sig på det och ska nu fortsätta att ta minst tre prover om dagen. Tack snälla moster för skjutsen och Tack snälla mamma och momor för att du handlar så fina kläder åt ditt barnbarn.  

Dottern ska vara med på påskäggs hoppning i morgon hon ser fram emot det . Jag har haft huvud värk i två dagar till och från så det har inte blivit så mycet med promenader men hoppas på några under påsk helgen Har rensat vatten låset i duschen inget kul jobb men det var nödvändigt för vattnet rann inte undan som det skulle. Somsagt jobb i morgon  8-14 så det är väl ockej man får ju lite extra.

Kramar Malin

Av Malin Persson - 3 april 2012 20:51

Så var det tisdag jobbat 8-14 .När jag skulle hämta dottern så vill hon följa med en kompis hem så jag fick åka hem själv men jag var bara hem och vände för sen var det utvecklingssamtal  dag igen  inga ny heter angåede sonen varken idag eller igår. Idag var det lite prat om nästa år för då ska han upp i sjuan och jag hoppas att han får stöd och hjälpsom han har rätt till i och med sin dysleksi det har båda pojkarna och jah vill inte att det ska blisamma miss som för äldsta sonen när han började sjuan.  Men jag är på min vakt och är bered att i fråga sätta stöd och hjälp. Jag har fått tryckt på för äldsta sonen i rättvik och han har fått en dator och får extra engelska och några kurser ska förlängas  för honom och några till i hansklass.  Men jag tycker att det ska vara självklart med vissa saker när man har utredningar men så är det inte  tyvärr. Men jag ska se till att det blir bra för mina pojkar och att dom klarar skolan. Idag har jag promenerat med svärmor och det skönt.

 Kramar Malin

Av Malin Persson - 2 april 2012 09:03

Så var det måndag igen då. OCh jag har jobbat hela helgen så idag är jag ledig. Har kännt mig lite halv risig undra om jag ska bli förkyld men det har inte tid med, jag nyser näsan rinner mm så jag har inte varit ute och motionerat nå på hela helgen. I lördags var sambon och dotter på 80 års kalas sambons farmor fyllde så dom var ut och åt med släkten dom var till Sjövillan i Rättvik.  Dottern har piggnat till och är på lekis i dag så när jag lämmnat henne så gick jag upp i skogen för att ta in lite påskris som hon ska få klä när hon kommer hem, Jag ska till Rättvik på utvecklingssamtal för äldsta sonen och i morgon ska jag på utvecklingssamtal för andra sonen.I går sålde vi dotterns El jepp på blocket skönt att bli av med den och vi fick ett till skott i kassan. Blir nog inge längre promenad i dag känner mig fortfarande inte helt 100.

Kram Malin

presentationen

   Den här bloggan handlar om mig och min familj. Mina tre barn 8år 15år  18år. Kommer även att skriva om min viktnedgång

presentation

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards