Alla inlägg under maj 2012

Av Malin Persson - 5 maj 2012 19:33

Hadde ställt klockan på ringning kl 0700 för att kolla väder. Väder är det ju jämt och i dag regnadet  så jag rngde sonen i Rättvik för att kolla vädret där och det hadde snöat men inte så mycket. Så jag ringde mamma och vi bestämmde att vi skulle åka. Gjorde frukost, det blev bara jag och dottern och mamma som åkte.  Det var regnit och kallt men vi hadde vinterjackor och vantar med oss. Kollade på kosläppet på Stjärnhööksgymnasiet, gick en tippspromenad och tittade på  djuren,Dottern tyckte att det var kallt men vi kunde värma oss och titta på krna.

    Söta lamm. och nyfikna

      Dottern och mamma tittar på dom söta kalvarna.

    Så fick äntligen korna komma ut fast det var inge vidare väder.

Gick sen en sväng på marknaden inhandlade ett par nya foppa till mig och dottern och strumpor med hästar på till dottern. Jag köpte mig ett läderhalsband med hjärta på.Han träffa sonen innan vi åkte hem en sväng men han ville vara kvar så det fick han. På vägen hem var vi in på leksandsbrödfabrik och köpte lite hårt bröd. Hemma blev det fläskfile gryta och hasselbackspotatis.

Av Malin Persson - 4 maj 2012 21:35

Igår var det utvecklingssamtal för dottern och som jag trodde så var det inga problem med henne.   Det blev ingen pw igår. Också hadde vi vägning i våran lilla grupp och det hadde inte hänt något på vågen sen i måndags men sen förra gången vi vägt oss så var det minus på 0,5 kg . Idag fredag så fick jag utbetalningen för godemanskapet och det satt fint men en stor del blev en avbetalning så jag blir av med av betalning. Ridning för dottern som visade lite humör och trötthet men hon har en jätte bra ridlärare som peppar dom när det är jobbigt och berämer dom mycket,det är tur att det är ridning kl 15 annars vet ajg inte om dottern fixat det. Tacos blev det i dag och även en handling av glassbilen som var efterlängtad av dottern. Nu hoppas jag att det inte blir någe snö till morgon för jag och dottern dom andra har inte bestämt sig om dom vill med till rättvik mamma vill med iallafall.  vi håller tummen för fint väder.


Av Malin Persson - 2 maj 2012 21:43

Orkade inte skriva något i går. Började dagen med en pw på ca 50 minuter före frukost när dom andra sov, råkade rader bort rundan i mobilen  Vilket härligt väder det var vi var ute på förmiddagen sen skulle jag jobba började vid lunch vi hadde personal möte utan cheffer ch vi fick en hel del gjort faktisk.  .

 Lika fint väder  idag och jag jobbade  bara till 13 så när jag hämtat dottern och en kompis så satt jag mig  en stund i solen och njöt av en kopp kaffe mina podds hadde kommit i dag. Sen har jag hunnit damsugit tvättat och fått rn tvätt torr ute.  . Det blev lax och stuvad spenat och potaits till middag. Sen drog jag en pw jag hadde bara trekvartsbyxor på mig skönt.

Tid 52,59 minuter

 Distanc 5,35 km

 kalorier324 st

Hastighet 6,1km/h

I morgon har jag utvecklingssamtal på lekis men det är nog mig veteligen inga problem.

Imorgon är det kvälls jobb igen men snart är det helg igen och det är Rättviksmarknad och sonen som går gymnastiet där ska vara kvar och hjälpa till i Ladugården med kosläppet, få se vad det blir för väder dom har ju lovat snö, annars kanske vi åker dit en sväng.

Nej nu ska jag snart sova Godnatt


presentationen

   Den här bloggan handlar om mig och min familj. Mina tre barn 8år 15år  18år. Kommer även att skriva om min viktnedgång

presentation

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards