Alla inlägg under januari 2013

Av Malin Persson - 10 januari 2013 22:06

Torsdag redan och snart en ny helg. i går tisdag var jag till falun med äldsta sonen till dibetessköterskan för koll. Det har funkat bra nu men lite mer små ändringar i pumpen igen. Handlade på ICA maxi på väg hem i blg. t potatis och sill det sista sen jul. Sen tog jag på mig kläderna och ut på en pw på 3,8 km.i dag torsdag kvälls jobb men först så tog jag bort ljusstakarna och plockade i hop på sonens rum nu när jul sakerna är in ställda på vinden bakom honoms säng damsög hela övervåningen. Sen tog jag ett pass på crosstrainen på 20 minter och det gick bra.Nu blandar jag min pulerdiet med yoggi och en fruk blir mer mätt och inte lika sur i magen som jag var på slutet förra årte och det blir mycket godare men mer kolhydarter men jag blir mycket mättare och står mig längre så jag ska köra så ett tag. Jag byter ut oftas frukos och lunch middag äter jag med familjen i veckorna och på helgeran äter jag mat och oftas bara sallad till lunch. Jag ställde mig på vågen i dag igen och jag tror att det händer lite på den men jag säger inge mera nu ska väga mig på tisdag tror jag med mina jobbarkompisar igen och då får vi se.

Av Malin Persson - 8 januari 2013 21:46

 Så har skolan börjat för två av barnen, det var lite svårt att få dottern i säng i går kväll men hon somnade till sist. Och det gick bra att väcka henne i morse. När jag lämnnat henne så tog jag och städade bort tomtarna och böt dukar så nu har jag ljusstakarna och gardinerna kvar men det får bli till helgen.

Sen har jag och två jobbarkompisar börjat att väga oss igen tillsammans och vi är nog  ganska peppade till att tappa någrakioln och så är jag anmäld till utmaningen hos Helena så nu ska här kämpas och motionera med min bästa vänner stavarna. I dag när jag var klar med tomtarna så ttog jag 20 minuter på crosstrainen det var skönt och jobbigt. I morgon så slutar jag 13 sen ska jag med äldsta sonen till diabetessköterskan sen drar han vidare till Rättvik och skolan.

Av Malin Persson - 6 januari 2013 21:19

Dagarna och helgen går i rasande fart.

Dottern var nöjd förra veckan med sina två dagars ridläger. I går lördag tog vi en tur till avesta och metropolen och dadse vi tog med oss Moa som har bott granne med oss. Vi badade i nästan tretimmar hadde fika med oss, Sen föjlde Moa med oss hem och tjejerna pärlade målade och pysslade vi åt fläskfile till middag och klytfpotatis. Jag passade på att simma 500 meter när vi var och badade. Sen på kvällen såg vi på mamma mia en stund innan jag och dottern la oss. I dag söndag kom moa igen och tjejerna fortsatte att pysla. Sen har vi varit på julgransplundring här i vikmanshyttan och dansat. Sen har vi varit till pappa och Lena och lämmnat Dottern för hon ska vara där i morgon då skolan och fritiids är stängt. Så på tisdag börjar skolan här men sonen som går i Rättvik han börjar på torsdag.Skönt att få lite rutin på vardagen i gen när skolan börjar. Min farmor blev 90 i november men hon är inte pigg så vi får se hur länge hon hänger med pappa och ahn bror har turas om åka till  henne men i morgon skulle hemtjänsten gå in mera.

Av Malin Persson - 3 januari 2013 22:52

Torsdag redan gud vad veckorna går fort. Ny årsaftonen var en lugn och trevlig kväll hoss mamma vi fick  tunnbrödssnittar till förrätt och fläskfile och hasselbackspotatis i´till varm rätt och glassoch hjortonsylt till efterrätt gott var det. så på nyårsdagen skulle jag jobba och det var en lugn dag på jobbet, sambon och dottern var på film sune i grekland dottern tyckte den var bra. I går när jag slutade jobbet så tog jag en härlig och skön pw på ca 4,6 km toror jag det blev sen gjorde jag lasagen och det var gott. I dag torsdag skulle dottern i väg på ridläger och äldsta sonen till tandläkarn så sambon fick skjutsa. Dottern var jätte nöjd efter dagen nu har hon en dag kvar hon hadde svårt att somna nu på kvällen för hon tycket det skulle bli fredag så hon fick åka till stallet. Sambon har fått tid till sitt ljumskbråks operation nu i januari den 21 i sandviken och jag är ledig den dagen så jag funderar på om dottern ska få vara ledig från skolan och vi tar oss en shopping tur i valbo vi får se men det lutar åt det hållet har ju ett tag att bestämma mig. Nu ska jag snart sova ska jobba i morgon ska bara invänta äldsta sonen som är på väg hem.



presentationen

   Den här bloggan handlar om mig och min familj. Mina tre barn 8år 15år  18år. Kommer även att skriva om min viktnedgång

presentation

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards