Senaste inläggen

Av Malin Persson - 31 december 2012 16:34

Så har julen gott och man har ätit gott och latat sig till mestadels har tagit ett par pw under mellan dagarna. Vi har firat jul i  fyra dagar för att hinna med alla släktingarn och så har vi firat en 14 åring i familjen.

I adg nyårsafton tog jag en pw men det hadde nog varit bra med skridskor för det var halt fast dubbskor och stavar men jag tog mig runt en sväng. Nu ska vi ska snart åka til mamma och fira nyår. Pojkarna ska vara hos deras pappa förengångsskull på ny år. I morgon nyårsdagen är det jobb i gen så nu är ledigheten slut. Jag har anmält mig till Helenas utmaning igen  för att få lite peppning och måsten.

Önskar alla ett gått nytt år och ett bra 2013

ANNONS
Av Malin Persson - 18 december 2012 22:26

Oj det var visst ett tagsedan jag skrev men jag har inte haft tid lust ocj nsperation att skriva.Det som har hänt med äldsta sonen har tagit lite på min motivation att skriva  motionera så det har blivit väldigt dåligt med sånnt.

Men nu ska jag sammansa fatt lite. Vi har varit ut i skogen och letat julgran och jag hoppas att den vi hittade blir bra. Dottern har i helgen varit på två kalas. Jag harmoitionerat i sönadgs och i dag men svärmor en sväng.Vi har tagit fram den ena skotern så säldsta sonen har varit ute och åkt med sin far och även skjutsat lilla syster på kalas på skotern och åkt en liten tur med henne. I morgon är det onsdag och skolavslutning för alla barnen. Oc kaninen ska kastreras så nu hoppas jag på att han inte pinkar överallt när  han är utanför buren och jag hoppas även att han slutar att bajsa så enormt när han är ute-Nu ska jag snart sova. vi har haft pmöte i dag och då fick vi varsin jätte mjuk pläd.

Kram

ANNONS
Av Malin Persson - 9 december 2012 21:45

Så var det söndag redan. Var på ett trevligt jul bord på fubsjulfest med jobbet igår vart suppermätt.

I dag sondag var det -16 grader när vi vaknade åt frukost och tände 2aljuset. Sen ville dottern gå ut så vi klädde på oss och tog sparkarna till sjön och klooade läget det var lite kallt men skönt.

              Lite fina vinterbilder det fattas bara lite sol så skulle det ha varit perfekt. I morgain har jag planerat att baka saffrans bullar. Är ledig i morgon och dottern ville leka med en kompis här hemma efter skolan. Har köpt att peppar kaks hus få se om jag gör det i morgon. Nu är det snart dax att sova. Kram

Av Malin Persson - 7 december 2012 22:48

Så har en arbetsvecka gått igen. I onsdags hadde jag leig dag för det stundar helgjobb. Så jag var lite social me gammla grannen som det var ett tag sedan och det var en trevlig förrmiddag. JAg började  med att skotta snö nör jag lömmnat dotternsedan tog jag fram sparkarns för vi har fått ganska mycket snö och jag upptäckte att vi hadde två försmå barnsparkar så jag la ut dom på facebook och det dröjde inte så länge innan dom var tingade skönt att bli av med lite. Vi har haft det ganska kallt måndag och tisdag omkring 20 minus men i dag var det bara ca 10 grader och ganska skönt men då har det snöat i stället men. Itorsdags jobbade jag kort dag till 13 skönt att sluta tidigt, dottern tog en kompis med sig hem och vi fick börja med att skotta snö . i dag fredag kvälls jobb på agendag men först skotta snö i dag igen men det var inte så mycket sen när jag kom in så tog jag crosstrainern i 15 minuter sen sen en skön ducsh och sedan en vända med damsugan förre jobbet. Hämtat hem dottern sen kom morfar och hämtade henne för dom skulle skjutsa på ridningen idag. Morgon lördag jobb och julfest med boende  och julmat. Dottern ska vara med på julklappshoppning men hon rider cavaletti men tycker det är jätte kul.Sen ska hon om hon hinner på kalastill kl14 få se om hon hinner.Söndag kvällls jobb igen sen ledig måndag och tisdag har jag kompat för jag ska med sonoen till doktorn få se om han har skött sig. Kram

Av Malin Persson - 3 december 2012 22:23

Härre gud nu har snart en vecka gått sen jag skrev sist fatar inte vad tiden tar vägen läser i bloggar men har inte haft lust att skriva.Förra tisdagen när jag skulle fara till jobbet fick jag ett sms av sonens pappa och han undrade om jag hadde möjlighet att komma till falun dom vill prata med oss alla så jag ringde jobbet och sa att jag inte kom. När jag kom till falun fick vi prata med doktorn och en kurator sen bestämde vi att jag skulle vara kvar sista natten för dom ville att sonen skulle vara kvar en natt till.  onsdag fick vi träffa läkarn igen sonen hadde legat lite lågt under natten men det brodde nog på krongel med pumpen på kvällen och extra insulin två gånger.Så sonen fick följa ned hem och sova hemma en natt så vi har lite koll och då låg han bra. Har pratat med skolan om att jag vill att sonenska meddela någon att han är vaken och har han inte hört av sig förre en viss tid ska dom kontakta sonen och dom har löst det så att det belv sköterskan tills vidare måste kolla i morgon om det är hon ifortsättningen för sonoen har inte hört något annat. Ska också kolla vad som krävs för att han ska få boende på skolan nästa år för alla treor får inte det men jag vill att han ska bo där för vi sk träffa läkarn i gen nästa tisdag om det behövs ett intyg från honom redan nu.

Nu till något annat så var vi på julbord med sambons jobb i avesta och maten var bra förrutom att det var köer till maten. Dottern har sovit hos mormor och dom skulle baka pepparkakor på lördagen vi var dit och hämtade henne och fick lunch. I söndags var vi på julskylltningen i 15 minusgrader det var kallt och kallt är det i dag med så det är bara att klä sig och gilla läget nu har vi fått vinter.

Kram

Av Malin Persson - 27 november 2012 10:49

 Ja vad har hänt sen sist jo en heldel faktiskgt. Vi blev ut skrivna på torsdagen åkte till Rättvik och hämtade sonens saker för han ska med hem oc vila sig och ta stick och räkna kolhydrater.

Så blev det feedag och dottern skulle rida och så blev det tacos mitt huvud var ganska tomt eller fullt i tankar den här veckan som gått kan jag säga.

Så blev det lördag och sambon skulle i väg på hockey med jobbet och jag dottern mamma och moster åkte på julmarknad till forsnäsgården och staberg och det var fina julmarknader.

Söndag åkte jag och sambon och handlade jul klappar och hadde en hel dag i kupolen medans dottern var hos mormor och var på julmarknad i garpenberg.

Så var det måndag igen och jag skulle ringa och väcka sonen för att ha lite koll efter allt jag kanske är lite hönsig men det lönar sig nog i längden. Och jag ringde tre gånger inget svar så jag gjorde som sist tog kontakt med kompisen och det visade sig att han var låg igen så jag ringde jouren på skolan och bad dom gå ner och det slutede med ambulans men bara till vårdcentralen den här gången. Men efter ca en timme ringer sonen och säger att nu är han på boendet igen hans pappa var på väg upp så han ringde falun och tyckte att dom skulle åka dit och det slutade med att dom blev kvar.

Har pratat med dom nu på morgonen och då hadde dom tittat i mätarn och sonen hadde tagi alldens för mycket insulin på måndag kväll. Varför vet jag inte om han tryckt fel eller? Men han låg på 1,0 på morgonen när ambulansen kom. Tur att det gick bra ävenden här gången. Men jag tycker att det var konstigt att dom släppte till baka honom så snabbt sist var han seg nästan hela dagen. Har ringt vårdcebtralen men inte fått något riktigt svar varför dom tyckte han var ockej men att klara sig själv vet jag inte om jag tycker!Han fick ju iallafall skjuts upp till skolan det var ju tur att hans pappa var på väg upp.Sonens pappa tycker att jag klemar bort sonen men vad skulle ha hänt om jag inte bryrmig det kan man ju tänka ja jag vet att han är 17 år. Men jag är ju bara rädd om mina barn.

Kram

Av Malin Persson - 21 november 2012 18:28

Går tisdag var båda pkarna hemma jag var hem pålunchen föör att kolla till dom och dom var pigga åt lunch och åt  även middag sen vill äldsta sonen åka till Rätt vik och skolan och jag sa att dedt gick bra han hadde ju ätit hela dagen och mått bra.

Så var det onsdag och jag hadde lovat att väcka honom men jag ringde ett antal gånger och inget svar så jag tog kontakt med hans rums kompis och hon gick  till sist in till honom och då ligger han där och näst intill oknotakbar så jag sa åt henne att försöka ge honom druvsocker och han kunde tugga men jag ringde till sköterskan på skolan för att be om hjälp åt stakars kompisen och hon gick dit och gissa hur jag kände mig ca 10 mil bort? Dethela slutade med att ambulansen kom och hjälpte till och tog med honom till Falu lassarett och där hadde han piggnat till innan jag han hit. Så nu sitter vi här på barn och blir kvar till i morgon då vi får träffa doktorn men nu mår han bra ätit och tar en massa blodsocker.

Det hela slutade ju bra men  nu får han vara hemma resten av veckan jag tror att det är magsjukan som kommer i efterhand och dåligt med mat och dåligt med stick i går.Men somsakt var så hadde vi tur och det tack vare kompisen så nu har jag hennes mobilnummer också.

Kram

Av Malin Persson - 19 november 2012 21:17

Måndag igen och det började med att jag inte fick tag på sonen i RÄTTVIK RINGDE 7 GÅNGER och han svarade inte , jag tänkte direkt att nu är han låg så hur gör jag nu ca 10 mil bortjo jag kom på att jag är vän med hans rumskompis så jag skrev till henne och bad henne kancka på och då svarde han henne, så jag ringer ettpar gånger till och han svarar till sist och lovar att han ska gå upp messar kompisen igen och frågar om han kommit upp men inte än ber henne att säga åt honom att han måste komma upp och illsist så klivar han upp då har hon gjiort en smörgås till honom men det vissade sig att han låg på 10 så han var inte låg men tack och lova att jag hedde henne som vän och kunde kolla med henne facbook är bra i bland. Jag vet att jag är lite hönsig av mig och vill ha koll på mina barn men jag tror att det lönarsig i längden.

Kl9 ringer sonen från Rättvik och säger att han vill komma hem för han mår inge bra så jag sätter mig i bilen och åker och hämtar honom, tur var att jag började kl 13 i dag .När vi komhem så åt vi lite lunch sen åkte jag till jobbet och på efter middagen ringer han mig och säger att han har spytt. Senare på eftermiddagen kommer son nummer två hem och mår illa även han har spytt kul så nu får dom hålla sig till toan uppe.  Pojkarna var på sin pappas kalas på lödagen ocg där hadde ett barn blivit dåligt och pappan i den familjen. Så nu hoppas jag att vi andra klara oss. Har laddat upp med blåbärssoppa och läsk till i morgon.

Äldsta sonen har sovit nästan hela dagen så hoppas att han kan sova i natt, och till dotterns förtjusning så fick hon sova ner hoss oss i  natt.

Nu ska jag snart duscha och sova.

Kram

presentationen

   Den här bloggan handlar om mig och min familj. Mina tre barn 8år 15år  18år. Kommer även att skriva om min viktnedgång

presentation

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ malper med Blogkeen
Följ malper med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se