Senaste inläggen

Av Malin Persson - 17 januari 2014 07:25

Så var det fredag och kallt ut minus 17 grader var det på väg till jobbet idag skönta att man åker bil. men bara två veckor till sen får jag börja gå till jobbet.   Jag kan ju säga en sak att jag kommer sakna min jobbarkompisar.

Nu till veckan som gått har varit ute på en pw och i går tog jag dottern och sambon sparkarna en tur och det blev 2,7 km . Det är kul och roligt att åka spark så jag hoppas att det håller i sig så jag kan åka spark till jobbet några dagar i  februari. I adg som sag är det fredag och jobb sitter på jobbet nu sen ridning för dottern sen blir det tacos och mys , I morgon ska dottern vara med på en minkupp och hoppa så det blir till att stiga upp då med tror det börjar 9.  

Nu ska jag ladda kaffe tills min kollega kommer kl 8 . Ha en bra fredag och på återseende.

ANNONS
Av Malin Persson - 13 januari 2014 10:15

 Det var ett tag sedan sist vad har hänt en hel del faktiskt tror jag. Nytt år och julen har vi klarat av  utan snö alltså en en grön jul. Vu har träffat kusiner och släktingar varje dag och ny år firades hos mamma jag jobbade nyårsaftaon och nyårs dagen. Och så har vi firat en 15 åring i familjen tänk vad tiden och åren går fort..Jag har anmät mig till heas utmaning som börjar  nu i januari för nu ska minst 5 kg bort  men jag tog tre tror jag det var i utmaningen men till sommaren så hoppas jag. Jag har  inte hittat motivationenriktigt än men den är nog på gång hoppas jag.

I fredags så snöade det och den ligger kvar  i dag är det minus 14 grader och det är vi inte vana med.

I går var vi på sune på bilsemester den var bra. Sen köpte vi en  familje pitzza och delade på det avr inte dumt.

Vi fortsätter med vårna mat kasse  roligt med lite ny mat och recept.

1 februari börjar jag på ny arbets plats en grupp bostan det känns både och jag känner dom flesta i personalen så det är jag inte orolig för det som jag är mest orolig för är att vara på ett och samma ställe hela dagen och långskift i veckorna och helgerna jag kommer att jobba två helger av sex så detgår väl an. Och en fördel är att jag inte behöver åka bil till jobbet jag ska jobba här i vikmanshyttan. nu ska jag snart i väg och jobba. På återsende.

ANNONS
Av Malin Persson - 15 oktober 2013 11:08

Tittar in en snabbis och gör ett kort inläg.

Tisadg och i går måndag fick vi våran mat kasse hem till dörren med när odlat och ekoologiska produkter det känns ju bra så nu är kylen full med mat. Vi får ge 895 kr för 5 måltider för 4-5 personer och det är inte dyrt och man får hem maten varannan vecka så varannan vecka får vi handla mat själva. Kollade lite på recepten och dom verkade bra hoppas mat smakar bra idag ska vi prova en korv gryta tror jag att det var med grönpeppar korv ska bli spännade det blir min mat låda i morgon. Jag tycker att det är tråkigt att handlaa det blir lätt samma saker som man gör och med denhär lådan får man lite variation på maten det är bara att hoppas att det är mat som passar yngsta i familjen också men i dag får hon vanlig korv. I  morgon ska jag prova en fiskrätt med färsk röddspätta.

Som sakt jag åkerkommer med vad vi tycker jag har hört andra som har denna kasse och ycker att den är bra.

Nej nu kallar snart jobbet.

Av Malin Persson - 14 oktober 2013 09:12

Det har blivit en liten vana att bara skriva på måndagar och en veckosummering.

I onsdag så kom äldsta sonen hem från skolan för han var jätte förkyld och hostade så  han kom hem och var hemma hresten av veckan.Annars så rullar veckorna på jag ska gå upp och jobba heltid från och med i dag men det innebär att jag lägger på 16 timmar på 6 veckor och det är ju inte så mycket jag har fått lagt timmarna så att det passar  verksmheten och mig jag slutar kl 15 i stället för 14;30 och några dagar lite längre och när jag har kväll börjar jag alltid 12 nu och så har jag ett långpass till från 8:30- 20:30 så det blr nog bra.Helgen har rullat på sambon har varit på kryssning med jobbet så  jag och barnen har varit själva skönt. I lördags var  jag och dottern på en teater men den var hon för stor för. Sen har några anordat drakflyggning ner vid sjön och dom har fått bygga drakar på fritids men den dög inte så vi var och köpte en ny och den flög bra.

    Sara och hennes kompis.

     

    Lite fina bilder från sjön  ch alla fina färger hösten är en fin årstid.

  ojdå jag blev visst med på bild inte ofta.

        Lite bilder hemifrån  pelagonerna blommar fortfarande.

Så var det måndag och ny vecka igen då och vägnung och minus0.7 kg och 148 minuters pw förra veckan.

Av Malin Persson - 7 oktober 2013 08:25

Jag vet inte om det är så många som bryr sig men jag måste få skriva av mig. Det var en kväll förra vecka jag kollade facbook inna jag la mig och löste en status om en tjej på 18 har skrivit det är en fin flicka hon har gjort mycket bra insatser när min son med biadetse har haft komma tvågånger. Min son och hon har delat boende nu i snart tre år på skolan. Det jag läste var Fy fan snart 6 år sen och saknad och smärtam saknar dig som in i helvet. Det är hennes mamma som gjick bort i canser.Den kvällen grät jag mig till söms känner inte familjen men flickan bor hos mormor och morfar har en bror vad jag vet och ingen papppa som bryr sig.Och i går skrev honFy fan 6 år i morgon och saknaden är större nu för tiden. Jag sände båda gånger kramar och hjärtan till henne.ochi går kväll grät jag mig till sömn i gen i min tysthet. Tänk vad som kan hända jag tycker jätte bra om denna tjej och hon är alltid trevlig och glad när man träffar henne eller när jag har ringt för att jag inte får tag på sonoen på morgonen. Du är guld värd och det har jag sat och vi har vissat våran uppskattning till henne med presenter. Hon är stark och kan mycket har gått igen enhel del i livet och är 18år men saknaden efter sin mor kommer hon alldrig i från och den blir nog större och större.Jag är en ganska blödig person sitter nu och grinar när jag skriver detta.


Så till mig en vecka har gått sedan sist och vågen vill inte vara på min sida idag men jag motionerat en del 170 minuter. Fattar inte att det ska vara så svårt att tappa dom sista kilona.

Av Malin Persson - 30 september 2013 09:59

Så var det måndag och en jobbar helg avklaradså nu är det sex veckor till nästa.

På lördagen var vi på loppis runda och jag fyndade ett par nästintill oanvända jeans och ett skärp för sammanlagt 70 kr inte helt fel.

På kvällen åt vi fläslfile och pommes och kantarellsås gått var det. Jag skull försöka att rensa datan så jag tog hem ett program cclener och rensade datan men det blev inte så som jag tänkt mig för jag fick hem två andra program så att datan blev ännusegare ,  Så jag avinstallreade ccelener och försökte ta bort dom andra med men gav upp klockan blev förmycket.Jag tänkte att det är väl lika bra att lämmna i väg datan för omformatering. Söndag och simmskola sen jobb, när jag kom hem så satt jag mig vid datan och lyckades att att avinstalera programen så nu är datan normal igen så jag avvaktar med att lämmna i väg den.

Måndag och vägning minus 0,2kg inte mycket men det har inte blivit många pw heller endast en.

I dag när jag lämmnat dottern så tog jag mig en pw på53 minuter har ätit frukost yoggi och muslie och kaffe så nu ska jag ta en dusch.

Av Malin Persson - 25 september 2013 15:41

Nu är det över en vecka sedan jag var in här och skrev..

I helgen har jag och dottern varit på ridbane invigninge på ridskolan dom har fått en ny utebana så det  var parade och lite lekar och tvävlingar för dom som ville.

På kvällen ko kusinen hit och ville träffa dottern för dom var upp och stängde stugam för vintern hon sov över här.

På söndagen var det simskola sen middag hos maggan och lite gott fika innan kusinen drog vidare till stockholm.

Sen har vi ställt in husvagnen för vintern och nu fick vi plats på gården. Sen när vi kom hem tog jag en pw efter allt fikande och god mat så till kvällen gjorde vi lite varma mackor bara.

Måndag och vägningen gick bra minus ett kg och det känns bra   Idag onsdag ledig dag och har hunnit massor. Putsat trefönter och byttgarniner i barnens rum tvättat hämtat dottern och en kompis, satt in kort sedan förra året i album som har legat betlaträkningarn inte kul  .Nu ska jag börja med kvälls maten kycklinggryta och ris. Sedan blir det nog en pw.

Av Malin Persson - 17 september 2013 10:41

I går kväll vid ca 22 tiden ringer äldsat sonen från rättvik och säger att han har ont i foten en ko hadde knuffat till honom så han tampade sentt och var blå och sväld vid fotkäcklan han ringde jourenoch dom och jag tyckte att han kunde vänt till i dag men han ville kolla på en gång så dom hjälpte honom att boka sjukbil till mora och där ränkade dom foten och det vissade sig att det var en spricka så dom lindade foten och bokade en bil hem åt honomhan var till baka vi 03:30 på boendet så i dag är han hemma och vila foten. så jag har sovit lite dåligt i natt för  detta. Men jag började dagen med en pw på 4,70 km på 48 minuter sen hem och gjort en lasagne till familjen när jag jobbar i kväll. Har laddat ur kameran från stockholm så nu lite bilder.

  Sara vi bruket där kusin skulle ha slalomträning och vi tog en liten promead.

    Så här åker man tydligen rollerblads och cyklar i Stockholm

 

                  En  hälig helg i stockkholm med mycket lek och två lekparker han vi men.

presentationen

   Den här bloggan handlar om mig och min familj. Mina tre barn 8år 15år  18år. Kommer även att skriva om min viktnedgång

presentation

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ malper med Blogkeen
Följ malper med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se