Senaste inläggen

Av Malin Persson - 10 maj 2013 09:36

Ledig fredag men fullt upp ändå. Började med att bädda rent  sen har jag städat nedrevåningen. Sen kl 13 ska sonen till frissan och kl 15 ska dottern rida.

I går torsdag jobade jag sen när jag kom hem så satt vi lite frön morötter och jag renasde bland jordgubbarna. sen tog vi ut Hitt men han var inte så sugen på att hoppa tog upp honom och upptäkte att han var kladdig i rumpan av bajs så jag tog in honom och gjorde rent honom och så fick han vara i sin bur inne. Men han är inte sig likt har kanske ont i magen vi har börjat att ge honom maskrosblad kanske det har blivt för mycket inte vet jag jag läste lite om det och dom kunde bli lösa i magen av för mycket maskrosblad. Han åt sånnt förra sommare och då gick det bra så hoppas att hanpiggnar på sig. Han har knappt ätit i natt och kommer inte fram när man kommer till buren. Är det någon som vet något om detta så är jag tacksam för iderer. Ska goggla lite mer.

 Nu lite bilder från i går.

  jordgubbslandet ett av två

  Kabbelekorna har börjat blomma vid bäcken

    Frisby och badmintonspel.

 

ANNONS
Av Malin Persson - 8 maj 2013 22:09

Så var det onsdag och en långhelg för vissa, jag jobbar torsdag och ledig fedag lördag och söndag.

I dag följde dottern med en kompis hem så då passade jag på att ta en pw när jag kom hem från jobbet innan jag skulle hämta henne. När hon kom hem så tog vi ut Hitt i selen en stund. Sen packa i hop och vidare till mamma där hon ska sova och i morgon  ska hon vara med på hoppning och mormor är snäll och föjler med när jag jobbar. Vi fick lax och ungsbakade potais hos mamma gott. och kladdkakka och glass det var en riktig kladdig kladkakka och gott var det.

Till helgen är det marknad och sen ska vi träffa kusinerna dom kommer upp och öppna stugan för sommaren.

Nu lite bilder från i dag.

      

    Den sista bilden är paprika frön som vi satt. 

ANNONS
Av Malin Persson - 5 maj 2013 21:58

Så har en vecka gått igen. Vad har hänt sedan sist inte så jätte mycket. Jag har fått mina nya skor och dom satt perfekt och vvar super sköna och lätta så jag har varit ut på några sköna pw. I går lördag så grillade vi med Moa och Bengaan men först vvar vi ute i trädgården och klippte inte trots att det blåste men det var inte kallt sen blev det grillning på kvällen. I dag söndag så har vi varit till borlänge och tittat på hotrod utställning och traktoter pollning tror jag det heter och massa fina bilar det blåste i dag med men det har varit varmare i dag. När vi kom hem så tog ajg en pw i det fina vädret. 

Av Malin Persson - 1 maj 2013 21:12

Så var det maj månad och som sagt så var vi till fäggeby och såg ett fint fyrverkeri vid älven i går.

I dag har jag jobbat till halv tre sen tog jag med mig dottra och sambon ut på en cykeltur det blev nog ca 5,5 km och så plockade vi en ny bukett med vitsippor. Sen har vi grillat i dag igen . Städat åt Hitt nu får det bli lite värme så vi kan flytta ut honom i ute buren om nu min pappa har hunnit gjort någon måste ring honom någon dag det var ett tag sedan vi pratades.Efter mat och disk så tog jag på mig kläder och tog en pw på 4,2 km. Nu har jag duschat och sitter här en stund.

 

 

 

 

Av Malin Persson - 30 april 2013 23:15

Varit till fäggeby och sett ett fint fyrverkeri över älven

Av Malin Persson - 30 april 2013 10:16

Idag är det sista april och jag har börjat dagen med en pw på 5,4 km på 51 minuter  lite blåsigt men skönt. Ska jabba  kväll men vi ska nog hinna åka till Fäggeby och titta på brasa för jag slutar 20:00. Blev glatt överraskad i dag när jag var in på banksidan för jag hadde fått pengarna till baka från sporyfy och itunes som har blivt dargna från mitt konto utan att vi använder dom sakerna. Fick spärra kortet och skaffa ett nytt för det var kortbetalningar. Men nästan 900 kr rikare blev jag i dag så nu går nog denna månad i hopp med marknad mm. Ha en skaön valborg och nyt av brasorna. Kram Malin


Av Malin Persson - 29 april 2013 11:29

Tänk vad veckoran går i morgon är det sista april redan. Vad har hänt sedan sist jo jag har varit till rättvik och hämtata hem äldsta sonen lite tidigar än tänkt för han mådde inge bra har ett sår på fingret som läker sakta men säkert och så har haft tryck mot bröstet så han han fick komma hem. Tömde hans boende på skolan för nu ska han vara hemma på praktik. Var till vårdcentralen tog prover och ekg men allt såg bra ut så han fick host medicin  och pollen tabetter ut skrivet så nu har han varit hemma och vilat upp säg och mår bra. I dag är han på praktik och i morgon ska han skriva för kraktor kortet hoppas att han klarar det.I helgen har vi huggit lite ved grillat varit till stugan och kollat och hadde sån tur att min bror var där det är inte så ofta vi träffas. och så har jag tagit två pw och dottern har sett på häst hoppning och dresyren från göteborg.

  Blåsipporna i rabbatten bolmmar för fullt.

  Plockat vitsippor ser lite ledsna ut men vi plockade dom på kvällen.

    Bilder från förra helgen fika ute härligt

  vedhuggning

   

  Ett isblock som flöt vid stranden

Av Malin Persson - 23 april 2013 21:39

oj vad dagarna går vad har vi gjort jo vi har hämtat sonens säng på jysk och köpt en ny bäddmadrass till våran säng. Sen var vi på grangården och där blev det en ny grill så vi har grillat i helgen varit ut fikat ute både lärdag och söndag,Renast i rabbaten och tagit ner några små träd . Söndags lurade jag ut familjen på en liten cykel  tur.Imåndags jobbade jag kväll men tog mig inte ut på någon pw på förmiddagen för jag städade sen var jag till banken och spärrade mitt kort för det har dragit pengar frånmitt konto till sportify ett par månader  sen förra vecka så  drogs det till appel itunnes fast vi har inge sånna makiner här hemma. Det vissade sig vara dragningar från mitt kort men nu är det slut på det .Så nu hoppas jag få till baka pengarna så småning om det handlar om knappt 1000 kr men det är ju pengar.

presentationen

   Den här bloggan handlar om mig och min familj. Mina tre barn 8år 15år  18år. Kommer även att skriva om min viktnedgång

presentation

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ malper med Blogkeen
Följ malper med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se