Alla inlägg under maj 2012

Av Malin Persson - 15 maj 2012 21:50

I går måndag  så blev det ingen pw för mig hadde ingen lust det blåste storm också var dottern och red igen och hon fick Galdur en islandshäst.

  Sara i full galoop på Galdur.

Idag hadde vi lovat dotter att åka och köpa en cykel så vi åkte till coop i Blg och vi hadde lite tur för vi fick ta visningsexemplaret. Men vi fick en supper nöjd och glad dotter för det blev en treväxlad cykel

    

  Alfons ligger och njuter i solen i dag hittade jag enfästing på honom.

Blev en pw med svärmor på 50 minuter.

Av Malin Persson - 14 maj 2012 14:53

Så var det måndag i gen och dax att kliva upp på vågen - 0.5 kg och 200 minutersträning förra veckan känns helt ockej för nu börjar det hända lit på vågen. I dag har jag putsat köksfönstren och bytt gardiner där. Sen har jag dammat och damsugit pojakrnas rum gud vad det blir dammigt överralt sen har jag fått undan lite saker på vinden som stått. Middagen är förberedd älgfärs biffar och svampsås och potatis. Dottern har en komips här och jag ska snart bjuda på mellis för dottern ska rida igen en tid som hon var sjuk så hon ska rida kl 17-18 i dag gissa om lyckan är stor två gånger den här veckan. Få se hur mycket träning jag får i hop den här veckan hoppas jag hinner ut en sväng i dag , på onsdag förmiddag har jag bokat tid hos banken  sen är  et ju helg men promenader ska jag nog hinna med. Förhoppnings vis kommer dotterns kusiner upp till deras stuga.Så vi hoppas på att vi hinner träffas en sväng.

Av Malin Persson - 13 maj 2012 21:18

Blev inget bloggade i går , men jag jobbade  och var på marknad med brukare och vi tittade på motorcykelparaden sen gick vi en sväng och tittade på marknaden.Efter jobbet skulle vi till pappa på kals vi fick smörgåstårta och det passade inte dottern. sen åkte vi till mamma och dom skulle precis äta så då fick dottern kyckling där. I dag söndag började jag dagen med en skön pw i solen och lyssnad på fåglarnas sång. det blev 4,4 km på 41 minuter och 6,4km/h 267 kalorier.Så nu ahr jag fårr i hopp mina minutrar den här veckan med. ska bli intressant att ställa sig på vågen i morgen. Efter frukost och dusch gick vi ut i trädgården en sväng sen in till marknaden i gen innan jobbet. Har glöm att berätta i augusti ska jag och två jobbar kompisar som är oriflamekosulenter åka till globen på mingelmm och Roxet ska uppträda det ska bli kul ser fram enmot det redan men först ska jag ha semester.

I morgon är jag ledig få se om det blir fönsterputs beror på vädret. Hoppas på sol.

Kramar

Av Malin Persson - 11 maj 2012 22:12

Då var det fredag, när jag skjutsat barnen till skolan och lekis så drog jag ut på en pw på 70 minuter och det var skönt har inte varit ut på två dagar då det regnat har inte heller haft lust att köra på crosstrainern. Hämtade dottern på lekis hem sen kom pappa och Lena dom skulle följa med på ridning för jag har kvällpass på jobbet och jobbar helg. I morgon är det narknad och motorcykel parad genom stan. Efter jobbet ska vi på kalas till pappa och Lena för Lena har fyllt år.  Nu ska jag snart dusch och sova ska jobba i morgon som sagt.

Av Malin Persson - 9 maj 2012 22:07

Jag tror allt var fel åt dottern i morse gympa skorna för små tajtsen för små som hon brukar ha på gympan nu vill hon ha inne skor så vi får väl köpa ett par.Jag fick med mig min jobbakompis till blg när jag servade bilen.Började med att åka till Biltema hade ju lovat att köpa en cykel åt dottern men den var slut och dom visste inte när dom skulle få hem någon. Åkte och lämmnade bilen tog en promenad till Kupolen, min kompis handlade för hon skulle på glitter och glamor kalas. Närjag hätade dottern tog hon en kompis med sig hem så dom försvann upp på hennes rum,.Sen kom Monika och vi pratade och drack kaffe tiden går fort. Kassler och broccoli gratäng blev det till middag.

Av Malin Persson - 8 maj 2012 22:25

Hadde lovat sonen att vi skulle åka och köpa skor. Sagt och gjort, hämtade en överlycklig dotter idag för det var fritidshemmets dag och fröknarna hadde ordnat så att barnen ffick åka häst och vagn så gissa om hon var lycklig hadde nästan inta tid att gå hem. Sen åkte vi till Avesta och baggera outleet men där hittade inte sonen några skor så vi åkte till skokanonen och där hittade han ettpar och även dottern hittade ett par sandaler för 100 kr. 

Dagens pw blev bara 40 minuter

 sträckan blev 4,3 km

snitt hastig het6,4 km/h

 och 271 kalorier.

Imorgon ska jag serva bilen ingen rolig utgift men man måste. Ska ha en jobbar kompis med mig som sälllskap senare på eftermiddagen kommer MONIKA OCH barnen och hämtar strumpor från newboddy.

Av Malin Persson - 7 maj 2012 21:54

Blev inget inlägg i går men tog en pw på 50 minuter sen åkte vi och köpte planteringjord så vi kunde färdigställa morotslandet som vi började med förra helgen så nu hoppas vi på morötter till sommaren och även jordgubbar.

 Här grävs det för morötter-

  

  jordgubbslandet    Dottern i pappas gammla indiantält.

    Nu är det klart bara att vänta och se.

  Dottern tycker att det är ljust till frukost så solglasögonen åkte på.

Har varit ut på en pw i dag med skönt väder att pw i .

Av Malin Persson - 7 maj 2012 21:49

Måndag och ny vägning och vågen på minus 0,5 kg och 200 minutersträning känns helt ockej ska ha som mål nästa vecka att minst 4 dagar pw och på minst 50 minuter ska inte planera vilka dagar.

Har börjat bra har varit ute en vända i dag

pw 5,3 km

50 minuter

 snitt 6,1 km/h

 och 324 kalorier.


presentationen

   Den här bloggan handlar om mig och min familj. Mina tre barn 8år 15år  18år. Kommer även att skriva om min viktnedgång

presentation

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards